Перегляд за Автор "Nazarenko, E. A."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Науково-дослідні проекти з хімії як основа розвитку професійних компетенцій студентів(ПП Шевченко Р.В., 2015) Момот, Юлія Вікторівна; Діденко, Євгенія Павлівна; Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Момот, Юлия Викторовна; Диденко, Евгения Павловна; Назаренко, Эльвира Анатольевна; Momot, Y. V.; Didenko, Y. P.; Nazarenko, E. A.У публікації описується досвід використання проектної технології навчання хімії як засобу розвитку важливих професійних компетенцій студентів. Науково-дослідницькі проекти з хімії дають можливість засвоювати практично значущі знання, бачити прикладну спрямованість умінь та навичок під час вивчення хімії; В публикации описывается опыт использования проектной технологии обучения химии как средства развития важных профессиональных компетенций студентов. Научно-исследовательские проекты по химии дают возможность усваивать практически значимые знания, видеть прикладную направленность умений и навыков во время изучения химии; The publication describes the experience of using the project technology for teaching chemistry as a means of developing important professional competencies of students. Research projects in chemistry make it possible to absorb practically significant knowledge, to see the applied orientation of skills during the study of chemistry.Документ Результати аналізу фізико-хімічних показників якості молока згущеного незбираного з цукром(Полтавський університет економіки і торгівлі, 2016-03-16) Назаренко, Ельвіра Анатоліївна; Іващенко, Олена Дмитрівна; Нікозять, Юлія Борисівна; Рябенко, Єлизавета Романівна; Nazarenko, E. A.; Ivaschenko, O. D.; Nikozyat, Yu. B.; Ryabenko, Y. R.; Назаренко, Эльвира Анатольевна; Иващенко, Елена Дмитриевна; Никозять, Юлия Борисовна; Рябенко, Елизавета РомановнаЗгущене молоко (розмовні варіанти: згущівка, згущенка, згущонка, згущик) – це концентрований висококалорійний молочний продукт, одержаний зі свіжого молока і вершків шляхом згущення та консервування його цукром або стерилізацією. Ідея отримання молока, яке загущено, була запропонована у 1810 році французом Ніколя Аппером. З великої кількості солодощів згущене молоко, мабуть, сама корисне. Воно зберегло кальцій, молочний білок, в ньому не використовуються дріжджі, підсилювачі смаку або барвники, як у деяких інших солодощах (тістечка, цукерки, мармелад, цукерки тощо).Мінус згущеного молока в тому, що воно містить величезну кількість цукру. Продукт дуже жирний і калорійний – якщо ви з’їдаєте вміст банки за раз, то ваш організм поповниться аж на 1200 ккал. Це для дорослого дуже багато, а для дітей тим більше. Рада дієтологів – не вживайте згущене молоко, як самостійне ласощі. Краще використовувати його в комбінації з іншими продуктами – фруктами, ягодами або додавати в чай або каву. А щоб не втратити корисні властивості згущеного молока і не нашкодити своєму організму, потрібно вміти правильно вибирати цей продукт.