Перегляд за Автор "Papeyan, K."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Дослідження за фізико-хімічними показниками йогуртів вітчизняних виробників(Полтавский університет економіки і торгівлі, 2016-03-16) Копанцева, Лариса Миколаївна; Папеян, Карен Арсенович; Kopantseva, L.; Papeyan, K.; Копанцева, Лариса Николаевна; Папеян, Карен АрсеновичЙогурт за останні роки набув величезної популярності в усьому світі. Високий вміст поживних речовин зумовлюють надзвичайну корисність йогуртів з точки зору раціонального харчування. Але далеко не всі йогурти є корисними. Все залежить від його складу, в якому головними складовими повинні бути молоко і особливі йогуртові бактерії. Без цих бактерій вся корисність йогурту зводиться до нуля, він просто перетворюється на звичайний смачний десерт. Також далеко не всі виробники при виробництві цього продукту дотримуються норм, а це, в свою чергу, призводить до погіршення якості. Отже, ми повинні знати, що нам пропонують українські виробники йогурту. Мета дослідження: встановлення якості йогуртів вітчизняних виробників.