Перегляд зібрання за групою - Ключові слова продукти харчування

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Відображення результатів від 1 до 5 із 5
Рік випускуНазваАвтор(и)
2017Дослідження вмісту цезію-137 та стронцію-90 у продуктах харчування з оцінкою доз опромінення населення і можливих негативних наслідків для здоров’яКуцак, Алла Валеріївна; Севальнєв, Анатолій Іванович; Костенецький, М. І.; Соколовський, Д. М.; Кривсун, К. В.; Куцак, Алла Валерьевна; Севальнев, Анатолий Иванович; Костенецкий, М. И.; Соколовский, Д. Н.; Kutsak, A. V.; Sevalnev, A. I.; Kostenetsky, M. I.; Sokolovsky, D. M.; Krivsun, K. V.
2018Епідеміологічно-етіологічні аспекти харчової алергіїБубир, Людмила Миколаївна; Бубыр, Людмила Николаевна; Bubyr, L. M.
2015Нітрати та їх вплив на здоров'я людиниКорчан, Наталія Олександрівна; Корчан, Наталья Александровна; Korchan, N. O.; Піменова, К. І.
20-бер-2023Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації сульфідів у продуктах харчування тваринного походженняАкімов, Олег Євгенович; Микитенко, Андрій Олегович; Костенко, Віталій Олександрович; Катрушов, Олександр Васильович; Соловйова, Наталія Веніамінівна; Міщенко, Артур Володимирович
13-чер-2022Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації фторидів у продуктах харчування рослинного та тваринного походженняАкімов, Олег Євгенович; Костенко, Віталій Олександрович; Катрушов, Олександр Васильович; Соловйова, Наталія Веніамінівна; Міщенко, Артур Володимирович; Гришко, Юлія Михайлівна; Денисенко, Софія Валеріївна