Перегляд зібрання за групою - Ключові слова продукти харчування
Відображення результатів від 1 до 5 із 5
Рік випуску | Назва | Автор(и) |
2017 | Дослідження вмісту цезію-137 та стронцію-90 у продуктах харчування з оцінкою доз опромінення населення і можливих негативних наслідків для здоров’я | Куцак, Алла Валеріївна; Севальнєв, Анатолій Іванович; Костенецький, М. І.; Соколовський, Д. М.; Кривсун, К. В.; Куцак, Алла Валерьевна; Севальнев, Анатолий Иванович; Костенецкий, М. И.; Соколовский, Д. Н.; Kutsak, A. V.; Sevalnev, A. I.; Kostenetsky, M. I.; Sokolovsky, D. M.; Krivsun, K. V. |
2018 | Епідеміологічно-етіологічні аспекти харчової алергії | Бубир, Людмила Миколаївна; Бубыр, Людмила Николаевна; Bubyr, L. M. |
2015 | Нітрати та їх вплив на здоров'я людини | Корчан, Наталія Олександрівна; Корчан, Наталья Александровна; Korchan, N. O.; Піменова, К. І. |
20-бер-2023 | Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації сульфідів у продуктах харчування тваринного походження | Акімов, Олег Євгенович; Микитенко, Андрій Олегович; Костенко, Віталій Олександрович; Катрушов, Олександр Васильович; Соловйова, Наталія Веніамінівна; Міщенко, Артур Володимирович |
13-чер-2022 | Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації фторидів у продуктах харчування рослинного та тваринного походження | Акімов, Олег Євгенович; Костенко, Віталій Олександрович; Катрушов, Олександр Васильович; Соловйова, Наталія Веніамінівна; Міщенко, Артур Володимирович; Гришко, Юлія Михайлівна; Денисенко, Софія Валеріївна |