Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13638
Title: Концепції формування позитивної мотивації на корекцію харчової поведінки в майбутніх лікарів: актуальність, значення, шляхи запровадження
Authors: Потяженко, Максим Макарович
Невойт, Ганна Володимирівна
Кітура, Оксана Євгенівна
Соколюк, Ніна Людвігівна
Люлька, Надія Олександрівна
Настрога, Тетяна Вікторівна
Issue Date: 2020
Publisher: Українська медична стоматологічна академія
Citation: Концепції формування позитивної мотивації на корекцію харчової поведінки в майбутніх лікарів: актуальність, значення, шляхи запровадження / М. М. Потяженко, Г. В. Невойт, О. Є. Кітура [та ін.] // Сучасна медична освіта: методологія, теорія, практика : матеріали Всеукр. навч.-наук. конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 19 березня 2020 р. – Полтава, 2020. – С. 164–165.
Abstract: Дотримання лікарем у власному житті принципів правильного харчування - запорука його власного здоров’я, показник сформованості його як особистості й рівня його професійної обізнаності. У статті висвітлено актуальність цього питання для лікарів сучасності й інваріантну методологію вирішення зазначеної проблематики
A physician's observance of the principles of proper nutrition in one's life is an indicator of his or her self-development. It demonstrates his level of professional awareness as well and it keeps the doctor healthy. The article highlights the relevance of this issue for physicians of today and the invariant methodology for solving these problems.
Keywords: неінфекційні хвороби
здоровий спосіб життя
харчова поведінка
noncommunicable diseases
healthy lifestyle
eating behavior
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13638
Appears in Collections:Наукові праці. Кафедра внутрішніх хвороб та медицини невідкладних станів
Сучасна медична освіта: методологія, теорія, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Potyazenko_Koncepcii_formuvannya.pdf66,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.