Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13638
Назва: Концепції формування позитивної мотивації на корекцію харчової поведінки в майбутніх лікарів: актуальність, значення, шляхи запровадження
Автори: Потяженко, Максим Макарович
Невойт, Ганна Володимирівна
Кітура, Оксана Євгенівна
Соколюк, Ніна Людвігівна
Люлька, Надія Олександрівна
Настрога, Тетяна Вікторівна
Дата публікації: 2020
Видавець: Українська медична стоматологічна академія
Бібліографічний опис: Концепції формування позитивної мотивації на корекцію харчової поведінки в майбутніх лікарів: актуальність, значення, шляхи запровадження / М. М. Потяженко, Г. В. Невойт, О. Є. Кітура [та ін.] // Сучасна медична освіта: методологія, теорія, практика : матеріали Всеукр. навч.-наук. конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 19 березня 2020 р. – Полтава, 2020. – С. 164–165.
Короткий огляд (реферат): Дотримання лікарем у власному житті принципів правильного харчування - запорука його власного здоров’я, показник сформованості його як особистості й рівня його професійної обізнаності. У статті висвітлено актуальність цього питання для лікарів сучасності й інваріантну методологію вирішення зазначеної проблематики
A physician's observance of the principles of proper nutrition in one's life is an indicator of his or her self-development. It demonstrates his level of professional awareness as well and it keeps the doctor healthy. The article highlights the relevance of this issue for physicians of today and the invariant methodology for solving these problems.
Ключові слова: неінфекційні хвороби
здоровий спосіб життя
харчова поведінка
noncommunicable diseases
healthy lifestyle
eating behavior
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/13638
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра внутрішніх хвороб та медицини невідкладних станів
Сучасна медична освіта: методологія, теорія, практика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Potyazenko_Koncepcii_formuvannya.pdf66,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.