Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15888
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГригоренко, Альона Сергіївна-
dc.contributor.authorЄрошенко, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorВаценко, Анжела Володимирівна-
dc.contributor.authorЛисаченко, Ольга Дмитрівна-
dc.contributor.authorШевченко, Костянтин Васильович-
dc.date.accessioned2021-05-21T06:48:42Z-
dc.date.available2021-05-21T06:48:42Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationВплив комплексу харчових добавок на метричні показники стінки дванадцятипалої кишки щурів / А. С. Григоренко, Г. А. Єрошенко, А. В. Ваценко, О. Д. Лисаченко, К. В. Шевченко // Сучасні виклики і актуальні проблеми науки, освіти та виробництва: міжгалузеві диспути : матеріали XII міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, (м. Київ, 29 січня 2021 р.). – Київ, 2021. – С. 12–17.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/15888-
dc.description.abstractХарчова добавка Е-250 (нітрит натрію) широко використовуються в технології м'ясних ковбас в нашій країні та за кордоном, як консервант, для надання продуктам певних властивостей та підтримки якості. Доведено, що добавка Е-250 шкідлива для здоров’я людини. Це призводить до зниження м’язового тонусу, до ураження центральної нервової системи, тканин печінкиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКиївuk_UA
dc.titleВплив комплексу харчових добавок на метричні показники стінки дванадцятипалої кишки щурівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра біології
Наукові праці. Кафедра гістології, цитології та ембріології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vpluv_compleksy.pdf103,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.