Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17313
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Єрошенко, Галина Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Лисаченко, Ольга Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Альона Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Костянтин Васильович | - |
dc.contributor.author | Донець, Ілона Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Жага, Олена Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Ерошенко, Галина Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Лисаченко, Ольга Дмитриевна | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Алена Сергеевна | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Константин Васильевич | - |
dc.contributor.author | Донец, Илона Николаевна | - |
dc.contributor.author | Жага, Елена Николаевна | - |
dc.contributor.author | Yeroshenko, H. A. | - |
dc.contributor.author | Lysachenko, O. D. | - |
dc.contributor.author | Grigorenko, A. S. | - |
dc.contributor.author | Shevchenko, K. V. | - |
dc.contributor.author | Donets, I. N. | - |
dc.contributor.author | Gaga, E. N. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-28T06:50:32Z | - |
dc.date.available | 2021-12-28T06:50:32Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Морфометрична характеристика судин резистивної ланки слизової оболонки 12-палої кишки щурів при дії комплексу харчових добавок / Г. А. Єрошенко, О. Д. Лисаченко, А. С. Григоренко [та ін.] // Topical issues of modern science, society and education : proceedings of 1 International scientific and practical conference, Kharkiv, Ukraine, August 8–10, 2021. – Kharkiv, 2021. – С. 106–109. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-8219-85-6 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17313 | - |
dc.description.abstract | Харчова добавка не вважається харчовим продуктом, але додається до продукту з технологічною метою в процесі виробництва і стає його невід'ємною частиною. При аналізі вмісту харчових добавок у продуктах встановлено, що найпошириніші добавки, які використовують в харчовій промисловості є глутамат натрію, нітрит натрію та Понсо -4R. Сучасні наукові публікації не розкривають повної картини їх дії, так як дослідження їх впливу розглянуті у окремому вигляді, однак вони найчастіше всього використовуються у комплексі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний медичний університет | uk_UA |
dc.subject | харчова добавка | uk_UA |
dc.subject | просвіт судин | uk_UA |
dc.subject | резистивної ланка | uk_UA |
dc.subject | дванадцятипала кишка | uk_UA |
dc.subject | гемомікроциркуляторне русло | uk_UA |
dc.subject | слизова оболонка | uk_UA |
dc.subject | пищевая добавка | uk_UA |
dc.subject | просвет сосудов | uk_UA |
dc.subject | резистивное звено | uk_UA |
dc.subject | двенадцатиперстная кишка | uk_UA |
dc.subject | гемомикроциркуляторное русло | uk_UA |
dc.subject | слизистая оболочка | uk_UA |
dc.subject | food supplement | uk_UA |
dc.subject | vascular lumen | uk_UA |
dc.subject | resistive link | uk_UA |
dc.subject | duodenum | uk_UA |
dc.subject | hemomicrocirculatory tract | uk_UA |
dc.subject | mucous membrane | uk_UA |
dc.title | Морфометрична характеристика судин резистивної ланки слизової оболонки 12-палої кишки щурів при дії комплексу харчових добавок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.subject.udc | 001.1 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра біології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
morphometric_characteristics_of_vessels.pdf | 292,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.