Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17313
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄрошенко, Галина Анатоліївна-
dc.contributor.authorЛисаченко, Ольга Дмитрівна-
dc.contributor.authorГригоренко, Альона Сергіївна-
dc.contributor.authorШевченко, Костянтин Васильович-
dc.contributor.authorДонець, Ілона Миколаївна-
dc.contributor.authorЖага, Олена Миколаївна-
dc.contributor.authorЕрошенко, Галина Анатольевна-
dc.contributor.authorЛисаченко, Ольга Дмитриевна-
dc.contributor.authorГригоренко, Алена Сергеевна-
dc.contributor.authorШевченко, Константин Васильевич-
dc.contributor.authorДонец, Илона Николаевна-
dc.contributor.authorЖага, Елена Николаевна-
dc.contributor.authorYeroshenko, H. A.-
dc.contributor.authorLysachenko, O. D.-
dc.contributor.authorGrigorenko, A. S.-
dc.contributor.authorShevchenko, K. V.-
dc.contributor.authorDonets, I. N.-
dc.contributor.authorGaga, E. N.-
dc.date.accessioned2021-12-28T06:50:32Z-
dc.date.available2021-12-28T06:50:32Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМорфометрична характеристика судин резистивної ланки слизової оболонки 12-палої кишки щурів при дії комплексу харчових добавок / Г. А. Єрошенко, О. Д. Лисаченко, А. С. Григоренко [та ін.] // Topical issues of modern science, society and education : proceedings of 1 International scientific and practical conference, Kharkiv, Ukraine, August 8–10, 2021. – Kharkiv, 2021. – С. 106–109.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-8219-85-6-
dc.identifier.urihttp://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/17313-
dc.description.abstractХарчова добавка не вважається харчовим продуктом, але додається до продукту з технологічною метою в процесі виробництва і стає його невід'ємною частиною. При аналізі вмісту харчових добавок у продуктах встановлено, що найпошириніші добавки, які використовують в харчовій промисловості є глутамат натрію, нітрит натрію та Понсо -4R. Сучасні наукові публікації не розкривають повної картини їх дії, так як дослідження їх впливу розглянуті у окремому вигляді, однак вони найчастіше всього використовуються у комплексі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарківський державний медичний університетuk_UA
dc.subjectхарчова добавкаuk_UA
dc.subjectпросвіт судинuk_UA
dc.subjectрезистивної ланкаuk_UA
dc.subjectдванадцятипала кишкаuk_UA
dc.subjectгемомікроциркуляторне руслоuk_UA
dc.subjectслизова оболонкаuk_UA
dc.subjectпищевая добавкаuk_UA
dc.subjectпросвет сосудовuk_UA
dc.subjectрезистивное звеноuk_UA
dc.subjectдвенадцатиперстная кишкаuk_UA
dc.subjectгемомикроциркуляторное руслоuk_UA
dc.subjectслизистая оболочкаuk_UA
dc.subjectfood supplementuk_UA
dc.subjectvascular lumenuk_UA
dc.subjectresistive linkuk_UA
dc.subjectduodenumuk_UA
dc.subjecthemomicrocirculatory tractuk_UA
dc.subjectmucous membraneuk_UA
dc.titleМорфометрична характеристика судин резистивної ланки слизової оболонки 12-палої кишки щурів при дії комплексу харчових добавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc001.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра біології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
morphometric_characteristics_of_vessels.pdf292,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.