Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18489
Title: Реалізація принципів академічної доброчесності у фаховому медико-фармацевтичному коледжі Полтавського державного медичного університету
Authors: Гончаренко, Наталія Іванівна
Прокопенко, Вікторія Вікторівна
Левченко, Богдана Вікторівна
Issue Date: 12-May-2022
Publisher: Чернівці, 2022
Citation: Прокопенко В. В. Реалізація принципів академічної доброчесності у фаховому медико-фармацевтичному коледжі Полтавського державного медичного університету / В. В. Прокопенко, Н. І. Гончаренко, Б. В. Левченко // Безпечне освітнє середовище як основа створення ефективної системи безперервної освіти : матеріали ІІ Всеукр. студ. наук.-практ. конф. Чернівецького медичного фахового коледжу, м. Чернівці, 12.05.2022. – Чернівці, 2022. – С. 150–153.
Abstract: На сучасному етапі розвиток інформаційно-цифрових технологій в освітньому просторі набув доволі суперечливого характеру. З одного боку, він створює сприятливі умови для відкриття та розширення простору і поглиблення взаємодії між його учасниками. Проте з іншого, доступність інформації уможливила недобросовісне ставлення до використання результатів чужої праці. І не зважаючи на те, що наразі питання дотримання академічної доброчесності популяризуються, та все ж, на жаль, мусимо констатувати, що культура чесного, добросовісного та відповідального ставлення до результатів інтелектуальної праці сформована ще не на достатньому рівні. Тенденція академічної недоброчесності подекуди стала настільки розповсюдженою, що потребує негайного пошуку виходів із так званої «недоброчесно-інформаційної» кризи.
UDC: 377.014.61(063)
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/18489
Appears in Collections:Наукові праці. Фаховий медико-фармацевтичний коледж

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Goncharenko, N. I..pdf968,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.