Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19258
Назва: | Морфологічні аспекти перебудови структурних компонентів ясен при дії на нихкомплексу хврчових добавок (анатомо-експериментальне дослідження) |
Автори: | Проніна, Олена Миколаївна Білаш, Сергій Михайлович Олексієнко, Владислав Віталійович |
Дата публікації: | 19-тра-2021 |
Видавець: | Полтавський державний медичний університет |
Бібліографічний опис: | Морфологічні аспекти перебудови структурних компонентів ясен при дії на нихкомплексу хврчових добавок (анатомо-експериментальне дослідження) / О. М. Проніна, С. М. Білаш, В. В. Олексієнко // Морфологічні аспекти сучасної медицини та стоматології : матеріали наук.-практ. конф., присвяченої 85-річчю з дня народження професора М. С. Скрипнікова у рамках святкування 100-річчя з дня заснування Полтавського державного медичного університету, м. Полтава, 19–20 травня 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 74–75. |
Короткий огляд (реферат): | У наш час, коли постійно зростає потреба у кількості продуктів харчування, виробники знаходить різні способи для прискорення виробництва і збільшення терміну зберігання продукції. У вирішенні цих завдань промисловцям допомагає застосування різних хімічних речовин. Їхня кількість у харчовій продукції строго регламентується як вітчизняним законодавством, так і міжнародним. Але, навіть за дотримання допустимого рівня харчових хімічних добавок у продуктах харчування, їх регулярне потрапляння в організм може сприяти появі алергічних реакцій, виникненню та розвитку патологічних змін органів та систем людського організму. |
Ключові слова: | морфологічні аспекти харчові добавки глутамат натрію |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/19258 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра анатомії з клінічною анатомією та оперативною хірургією Морфологічні аспекти сучасної медицини та стоматології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Morfolohichni_aspekty.pdf | 50,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.