Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20104
Назва: | Основы наноудобрений: приготовление и возможности применения в современном сельском хозяйстве |
Інші назви: | Основи нанодобрив: приготування та можливості застосування у сучасному сільському господарстві Fundamentals of nanofertilizer: preparation and possibilities applications in modern agriculture |
Автори: | Сахно, Тамара Вікторівна Sakhno, T. V. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавець: | Полтавське відділення академії наук технологічної кібернетики України |
Бібліографічний опис: | Сахно Т. В. Основы наноудобрений: приготовление и возможности применения в современном сельском хозяйстве / Т. В. Сахно // Екологоорієнтовані підходи відновлення техногенно забруднених територій і створення сталих екосистем : колективна монографія ; за заг. ред. Т. О. Чайки. – Полтава : Видавництво ПП «Астрая», 2022. – Розд. 4. Інноваційні екологоорієнтовані підходи у відновленні техногенно забруднених територій і розвитку сільських територій. – С. 329–360. |
Ключові слова: | основи нанодобрив сільське господарство |
УДК: | 502.171:504.5:631.95 |
ISBN: | 978-617-7915-59-0 |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/20104 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Fundamentals_of_nanodoping_cooking.pdf | 724,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.