Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22033
Назва: | Структурні зміни стінки сліпої кишки щурів в ділянках локалізації асоційованої з кишечником лімфоїдної тканини після дії харчових добавок у комплексі |
Автори: | Кінаш, Оксана В'ячеславівна Єрошенко, Галина Анатоліївна Шевченко, Костянтин Васильович Лисаченко, Ольга Дмитрівна Клепець, Олена Вікторівна Ваценко, Анжела Володимирівна Улановська-Циба, Наталія Аркадіївна Передерій, Ніна Олександрівна Рябушко, Олена Борисівна Григоренко, Альона Сергіївна |
Дата публікації: | 2023 |
Видавець: | Полтавський державний медичний університет |
Бібліографічний опис: | Структурні зміни стінки сліпої кишки щурів в ділянках локалізації асоційованої з кишечником лімфоїдної тканини після дії харчових добавок у комплексі / О. В. Кінаш, Г. А. Єрошенко, К. В. Шевченко [та ін.] // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : збірка тез та статей наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 19–20 жовтня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 81–82. |
Короткий огляд (реферат): | Харчові добавки широко використовуються в якості консервантів, підсилювачів смаку та барвників в різних галузях харчової та фармацевтичної промисловості. За даними літературних джерел, споживання харчових барвників за останні десятиліття зросло в п’ять разів. Залишається дискутабельною потребує ретельного вивчення проблема впливу харчових добавок на організм людини. Недостатньо даних щодо впливу вживання харчових добавок на виникнення патологічних процесів в кишечнику. |
Ключові слова: | стінка сліпої кишки щурів харчові добавки мікрофлора кишечника |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22033 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини Наукові праці. Кафедра біології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
stinka _slipoyi _kyshky.PDF | 413,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.