Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22457
Назва: Immunohistochemical characteristics of structural changes in the cortex and medulla of the adrenal glands under the influence of a food additive complex
Автори: Donchenko, S. V.
Bilash, S. M.
Донченко, Світлана Владиславівна
Білаш, Сергій Михайлович
Дата публікації: 2023
Видавець: Полтавський державний медичний університет
Бібліографічний опис: Donchenko S. V. Immunohistochemical characteristics of structural changes in the cortex and medulla of the adrenal glands under the influence of a food additive complex / S. V. Donchenko, S. M. Bilash // Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : збірка тез та статей наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 19–20 жовтня 2023 р. – Полтава, 2023. – С. 189–191.
Короткий огляд (реферат): Nowadays, food additives are widely used worldwide. They allow you to give food a specific taste, store products for a longer time and improve their appearance. Consumers do not even understand or realize the presence of chemical impurities in their products. However, food additives, even in small amounts, can lead to diseases of the organs and systems of the body, and in this case they can affect the functioning of the adrenal glands.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/22457
Розташовується у зібраннях:Сучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Donchenko_Immunohistochemical_characteristics.pdf179,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.