Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 20 (Search time: 0.048 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
1996Ефективність поєднаної загальної і місцевої фармако- і фітотерапії в лікуванні і профілактиці виразкової хвороби дванадцятипалої кишкиКатеренчук, Іван Петрович; Katerenchuk, I. P.
1986Интенсивность экскреции электролитов, гидроксипролина и мочевой кислоты в дневной и ночной периоды при сахарном диабете в условиях избыточного поступления фтораГуцаленко, Ольга Олексіївна
2019Оптимізація діагностики та лікування гіпертонічної хвороби в умовах коморбідностіМохначов, Олександр Володимирович; Mokhnachov, O. V.
2004Ефективність застосування амізону і локальної навколосуглобової терапії для профілактики НПЗЗ-гастропатій у ревматологічних хворихЯрмола, Тетяна Іванівна; Yarmola, T. I.
2016Роль NO- та NF-κB-залежних процесів у патогенезі експериментального метаболічного синдромуТалаш, Вікторія Володимирівна; Talash, V. V.
2005Періодична нормобарична гіпоксія та кверцетин у лікуванні хворих ішемічною хворобою серця із супутньою цереброваскулярною патологієюТоронченко, Ольга Миколаївна; Toronchenko, O. M.
2001Шляхи підвищення ефективності протирецидивної терапії виразкової хвороби дванадцятипалої кишкиЦиганенко, Ірина Володимирівна; Tsyganenko, I. V.
2015Особливості перебігу та патогенетичне обґрунтування оптимізації комплексної терапії стабільної стенокардії, поєднаної з остеоартрозом у осіб з ожиріннямТесленко, Юрій Віталійович; Teslenko, Yu. V.
2007Особливості перебігу хронічного пієлонефриту в осіб похилого і старечого вікуПустовойт, Ганна Леонідівна; Pustovoyt, G. L.
1978Влияние миндалевидных ядер на яичники и их чувствительность к гонадотропным гормонамКатеренчук, Иван Петрович; Катеренчук, Іван Петрович