Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4379
Назва: | Особливості харчування населення України та їх вплив на здоров’я |
Автори: | Осипенко, Євгенія Валеріївна Трибрат, Тетяна Анатоліївна |
Дата публікації: | 17-кві-2014 |
Видавець: | Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія» |
Бібліографічний опис: | Осипенко Є. В. Особливості харчування населення України та їх вплив на здоров’я / Є. В. Осипенко, Т. А. Трибрат // Науковий потенціал майбутніх лікарів – запорука здорової нації України : тези доп. 70-ї ювілейної Всеукр. студентської наук. конф., 17 квітня 2014 р., м. Полтава. – Полтава, 2014. – С. 16–17. |
Короткий огляд (реферат): | Враховуючи важливу роль аліментарних чинників у формуванні здоров'я, необхідне регулювання та контроль якості і безпеки продуктів харчування на рівні норм міжнародного законодавства в галузі харчування. Освіта та інформування громадськості про здорове харчування в школах, на робочих місцях, в магазинах, об'єктах громадського харчування впливає на звички харчування. Роботу медичного персоналу закладів первинної ланки охорони здоров'я необхідно спрямовувати на проведення ефективних освітніх заходів з метою підтримання здорових навичок харчування, пропагування сучасних науково обґрунтованих дієтологічних рекомендацій, що відповідають поняттям раціонального харчування, сприяють налагодженню здорового харчування і знижують ризик виникнення аліментарно зумовлених захворювань. |
URI: | http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4379 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці. Кафедра пропедевтики внутрішньої медицини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Osobluvosti_harchyvannya_naselennya_Ukrainu.pdf | 618,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.