Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4379
Назва: Особливості харчування населення України та їх вплив на здоров’я
Автори: Осипенко, Євгенія Валеріївна
Трибрат, Тетяна Анатоліївна
Дата публікації: 17-кві-2014
Видавець: Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна академія»
Бібліографічний опис: Осипенко Є. В. Особливості харчування населення України та їх вплив на здоров’я / Є. В. Осипенко, Т. А. Трибрат // Науковий потенціал майбутніх лікарів – запорука здорової нації України : тези доп. 70-ї ювілейної Всеукр. студентської наук. конф., 17 квітня 2014 р., м. Полтава. – Полтава, 2014. – С. 16–17.
Короткий огляд (реферат): Враховуючи важливу роль аліментарних чинників у формуванні здоров'я, необхідне регулювання та контроль якості і безпеки продуктів харчування на рівні норм міжнародного законодавства в галузі харчування. Освіта та інформування громадськості про здорове харчування в школах, на робочих місцях, в магазинах, об'єктах громадського харчування впливає на звички харчування. Роботу медичного персоналу закладів первинної ланки охорони здоров'я необхідно спрямовувати на проведення ефективних освітніх заходів з метою підтримання здорових навичок харчування, пропагування сучасних науково обґрунтованих дієтологічних рекомендацій, що відповідають поняттям раціонального харчування, сприяють налагодженню здорового харчування і знижують ризик виникнення аліментарно зумовлених захворювань.
URI: http://repository.pdmu.edu.ua/handle/123456789/4379
Розташовується у зібраннях:Наукові праці. Кафедра пропедевтики внутрішньої медицини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osobluvosti_harchyvannya_naselennya_Ukrainu.pdf618,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.