Інтелектуальна власність. Кафедра патофізіології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Інтелектуальна власність. Кафедра патофізіології за Ключові слова "Фториди"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації фторидів у продуктах харчування рослинного та тваринного походження(ДНП «Центр тестування», 2022-06-13) Акімов, Олег Євгенович; Костенко, Віталій Олександрович; Катрушов, Олександр Васильович; Соловйова, Наталія Веніамінівна; Міщенко, Артур Володимирович; Гришко, Юлія Михайлівна; Денисенко, Софія ВалеріївнаВикористання даного методу дозволяє оцінювати безпечність та якість харчових продуктів рослинного та тваринного походження за рахунок визначення концентрації іонів фтору у досліджуваних зразках. Метод дозволяє контролювати вміст фторидів у сироватці крові при використанні препаратів фтору для ендогенної профілактики карієсу, що запобігає розвитку небажаних ефектів та передозуванню.