Інтелектуальна власність. Кафедра патофізіології
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Інтелектуальна власність. Кафедра патофізіології за Ключові слова "сульфіди"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Спосіб спектрофотометричного визначення концентрації сульфідів у продуктах харчування тваринного походження(ДНП «Центр тестування», 2023-03-20) Акімов, Олег Євгенович; Микитенко, Андрій Олегович; Костенко, Віталій Олександрович; Катрушов, Олександр Васильович; Соловйова, Наталія Веніамінівна; Міщенко, Артур ВолодимировичВикористання даного методу дозволяє оцінювати безпечність та якість харчових продуктів рослинного та тваринного походження за рахунок визначення концентрації сульфід-іонів у досліджуваних зразках. Метод дозволяє контролювати вміст сульфідів у сироватці крові при використанні препаратів-донаторів сульфідних груп або препаратів, до складу яких входять амінокислоти із сульфідною групою, що запобігає розвитку небажаних ефектів та передозуванню.