Нова концепція в області біології людини і патогенезу захворювань: механізми лікувальної дії інформаційно-хвильової терапії

Ескіз недоступний

Дата

2021

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Полтавський державний медичний університет

Анотація

Багаторічний досвід використання апарату інформаційно-хвильової терапії (ІХТ) професора Колбуна М. Д. в лікуванні різних захворювань, властивих людині, показав, що дія електромагнітного поля (ЕМП) на організм людини в фізіологічному діапазоні позитивно впливає на організм і значно прискорює вилікування (Ярешко А., Колбун М., Куліш М.). Оскільки апарат ІХТ випромінює електромагнітне поле, було очевидним, що сучасна наука не має достатніх знань, щоб пояснити його лікувальні властивості.

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Ярешко А. Г. Нова концепція в області біології людини і патогенезу захворювань: механізми лікувальної дії інформаційно-хвильової терапії / А. Г. Ярешко, М. Д. Колбун, М. В. Куліш // Cучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, присвяченої 90-й річниці з дня заснування кафедри медичної біології в рамках святкування 100-річчя заснування Полтавського державного медичного університету, м. Полтава, 30 вересня – 1 жовтня 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 106–107.