Просвітницька роль анатомічного музею у формуванні здорового способу життя серед молоді

Ескіз недоступний

Дата

2020

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Міністерство молоді і спорту України, Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка, Українська медична стоматологічна академія, Сумський державний педагогічний університет імені А. С. Макаренка

Анотація

У монографії розкрито методологічні, теоретичні та методичні основи застосування фізкультурно-оздоровчих та спортивних технологій у освітньому середовищі. Науково обґрунтовано особливості впровадження фізкультурно-оздоровчих та спортивних технологій у закладах освіти різних типів: закладах позашкільної освіти, дошкільних, загальної середньої та вищої освіти. Для науковців, аспірантів, магістрантів, студентів закладів вищої освіти, методистів, учителів і всіх, кого цікавлять питання фізкультурно-оздоровчих і спортивних технологій.

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Просвітницька роль анатомічного музею у формуванні здорового способу життя серед молоді / Н. Л. Свінцицька, І. В. Когут, Р. Л. Устенко [та ін.] // Фізкультурно-оздоровчі та спортивні технології в освітньому просторі: теорія і практика : колективна монографія / за заг. ред. О. О. Момот, Ю. В. Зайцевої. – Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2020. – C. 225–243.