Розвиток дослідної справи з фізіології травлення у свиней на теренах України на початку ХХ століття
Ескіз недоступний
Дата
2020
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Полтавська державна аграрна академія
Анотація
В Україні свинарство історично є пріоритетною національною галуззю сільськогосподарського виробництва. У підвищенні м'ясної продуктивності свиней велике значення відіграють технологічні фактори, серед яких головне місце відводиться годівлі тварин. На корма, припадає найбільша частка витрат у виробництві свинини і разом з тим саме тут криються великі резерви для їх
зниження.
Опис
Ключові слова
годівля свиней, фізіологія травлення, шлунок свиней
Бібліографічний опис
Юдіна К. Є . Розвиток дослідної справи з фізіології травлення у свиней на теренах України на початку ХХ століття / К. Є. Юдіна // Актуальні проблеми фізіології тварин : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 120-річчю О. В. Квасницького (м. Полтава, 17–18 вересня 2020 р.). – Полтава, 2020. – С. 107–108.