Аскорбінова кислота у бджолиних продуктах

Ескіз недоступний

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Полтавський національний педагогічний універистет імені В. Г. Короленка

Анотація

Бджолині продукти - це цілий ряд речовин, які людина використовує у різноманітних галузях, фармація не є тому винятком. Важливим компонентом меду є вітаміни основним представником даного класу речовин є вітамін С та деякі представники групи вітаміну В.

Опис

Ключові слова

бджолині продукти, аскорбінова кислота, вітаміни

Бібліографічний опис

Жалій Б. О. Аскорбінова кислота у бджолинних продуктах / Б. О. Жалій // Сучасні досягнення біологічних наук (для студентів, магістрантів, аспірантів, молодих науковців) : матеріали Всеукр. студ. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 16 травня 2024 р.). – Полтава : ПНПУ імені В. Г. Короленка, 2024. – С. 40–41.