Лиманський «голий» борщ як унікальна страва народної кулінарії
Ескіз недоступний
Дата
2024-03-28
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Полтавський державний медичний університет
Анотація
Опис
Мета роботи: дослідити традиційну страву слобожанського села Лиман Чугуївського (раніше – Зміївського) району Харківської області – рибний борщ, що має автентичну назву «голий» борщ.
Ключові слова
народу, автентичність, народна кулінарія, страва, здоров’я, пісний борщ
Бібліографічний опис
Мацак Є. С. Лиманський «голий» борщ як унікальна страва народної кулінарії / Є. С. Мацак ; наук. керівник : Т. О. Лещенко // IMEDSCOP 2024 : abstract book of 5th International Medical Students Conference in Poltava of Poltava State Medical University, Poltava, 28th March 2024. – Poltava, 2024. – P. 111–112.