Проблеми професійної підготовки лікарів загальної практики - сімейної медицини в контексті теоретичної підготовки і практичних навичок щодо здійснення покладених на них санітарних функцій

Анотація

Автори статті розглядають проблеми професійної підготовки лікарів загальної практики - сімейної медицини з погляду санітарної служби. Значна увага приділена питанням здійснення профілактичних щеплень і контролю за дотриманням виконання їх графіка, контролю за санітарним режимом та протиепідемічними заходами в дитячих дошкільних і шкільних закладах, а також питання комунальної гігієни на місцях і виробничої санітарії.

Опис

Ключові слова

обов'язки санітарної служби, профілактичні щеплення, лікарі загальної практики - сімейної медицини

Бібліографічний опис

Проблеми професійної підготовки лікарів загальної практики - сімейної медицини в контексті теоретичної підготовки і практичних навичок щодо здійснення покладених на них санітарних функцій / О. В. Катрушов, О. Д. Саргош, Т. М. Матвієнко [та ін.] // Удосконалення якості підготовки лікарів у сучасних умовах : матеріали наук.-практ. конф. з міжнар. участю, Полтава, 2016 р. – Полтава, 2016. – С. 97–98.