Пошук


Почати новий пошук
Будь-які поля:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 282.
Знайдені матеріали:
Рік випускуНазваАвтор(и)
2010Віра як гносеологічна категорія в філософії Мартіна Бубера та Лева ШестоваСалій, Анатолій Володимирович; Салий, Анатолий Владимирович; Saliy, A.
2021Патогенетичне обґрунтування диференційованого підходу до профілактики уражень печінки у хворих на гемобластози із надмірною вагою і ожиріннямМаслова, Ганна Сергіївна; Maslova, G. S.
1953Мелкие железы преддверия рта человека и некоторых животныхКовбаса, Евдокия Митрофановна
1967Различия во внешнем строении клеток лабиринта решетчатой кости у человекаСкрипников, Николай Сергеевич; Скрипніков, Микола Сергійович
2011Комплексна ультразвукова діагностика травматичних ушкоджень ротаторної манжети плечаДудник, Тетяна Анатоліївна; Дудник, Татьяна Анатольевна; Dudnyk, T. A.
2007Вплив фіксуючих елементів часткових знімних пластинкових протезів на опорні зубиЗубченко, Сергій Григорович; Зубченко, Сергей Григорьевич; Zubchenko, S. G.
2019Оптимізація діагностики та лікування гіпертонічної хвороби в умовах коморбідностіМохначов, Олександр Володимирович; Mokhnachov, O. V.
2019Клініко-психопатологічні та патопсихологічні характеристики пацієнтів з параноїдною шизофренією, поєднаною з вживанням канабіноїдівКидонь, Павло Володимирович; Кидонь, Павел Владимирович; Kydon, P. V.
10-жов-2014Топографія та морфо-функціональна характеристика структурних елементів легень у нормі та при експериментальному стресіКоптев, Михайло Миколайович; Koptev, M. M.; Коптев, Михаил Николаевич
2002Украинско-русская межъязыковая омонимия в генетическом и функционально-семантическом аспектах (глагольная лексика)Мартиросян, Людмила Ивановна; Мартиросян, Людмила Іванівна; Martirosyan, L. I.