Особливості будови м'язів язика в умовах короткочасного комбінованого впливу харчових добавок в експерименті

Ескіз недоступний

Дата

2021

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Полтавський державний медичний університет

Анотація

Введення в раціон лабораторних тварин комплексу харчових добавок протягом одного тижня призводить до збільшення відносної кількості м'язової тканини і до зміни діаметра м'язових волокон в ділянці верхівки, тіла і в прикореневих відділах. Описані зміни можуть бути пов'язана з особливостями характеру руху язика при перемішування їжі в умовах введення в раціон харчових добавок

Опис

Ключові слова

м'язи язика, вплив харчових добавок, морфологія

Бібліографічний опис

Особливості будови м'язів язика в умовах короткочасного комбінованого впливу харчових добавок в експерименті / В. М. Кока, І. І. Старченко, Н. В. Ройко [та ін.] // Cучасні проблеми вивчення медико-екологічних аспектів здоров’я людини : матеріали наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, присвяченої 90-й річниці з дня заснування кафедри медичної біології в рамках святкування 100-річчя заснування Полтавського державного медичного університету, м. Полтава, 30 вересня–1 жовтня 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 38–39.