Значимість соціокультурного аспекту в розвитку інформаційних та комунікаційних технологій в вивченні іноземної мови за професійним спрямуванням

Ескіз недоступний

Дата

2022-03-24

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Полтавський державний медичний університет

Анотація

У статті розглянуто теоретичну сутність соціокультурного підходу в розвитку інформаційних та комунікаційних технологій у викладанні іноземної мови за професійним спрямуванням.
The article considers the theoretical understanding of the social and cultural approach to the development of information and communal technologies in the context of professional education.

Опис

Ключові слова

іноземна мова за професійним спрямуванням, foreign language for professional purposes, соціокультурний аспект, social and cultural aspect, міжкультурна комунікація, intercultural communication, комунікативні завдання, communicative tasks, інформаційні та комунікаційні технології, іnformation and communication technologies

Бібліографічний опис

Владимирова В. І. Значимість соціокультурного аспекту в розвитку інформаційних та комунікаційних технологій в вивченні іноземної мови за професійним спрямуванням / В. І. Владимирова // Сучасні тренди розвитку медичної освіти: перспективи і здобутки : матеріали навч.-наук. конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 24 березня 2022 р. – Полтава, 2022. – С. 53–56.