Визначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточки

Ескіз недоступний

Дата

2016-03-16

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Полтавский університет економіки і торгівлі

Анотація

На ринку України представлений широкий асортимент імпортних маслин консервованих. Країни-виробники виготовляють їх за власними стандартами, які не завжди відповідають вітчизняним. Тому необхідно перевіряти якість маслин, їхню безпечність для споживачів, адже цей корисний продукт споживають різні верстви населення, в тому числі вагітні жінки та молодь.

Опис

Ключові слова

активна кислотність, масова частка хлоридів, метод осадження, active acidity, mass fraction of chlorides, method of sedimentation, активная кислотность, массовая доля хлоридов, метод осаждения

Бібліографічний опис

Копанцева Л. М. Визначення фізико-хімічних показників якості оливок зелених без кісточки / Л. М. Копанцева, Є. О. Коваленко // Актуальні проблеми теорії та практики експертизи товарів : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.,16–18 березня 2016 р. – Полтава, 2016. – С. 237–238.