Визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості вершкового масла

Анотація

Зараз на прилавках наших магазинів багато фальсифікованих продуктів. А вершкове масло, як відомо, широко вживане у нашому суспільстві. Даний продукт містить багато корисних речовин, які потрібні людям різного віку. Тому, дослідження з якості вершкового масла важливі є нагальною проблемою, адже перш за все споживачі повинні купувати якісний продукт і не хвилюватися за своє здоров’я.

Опис

Ключові слова

масло, кислотність, вміст жиру, вміст кухонної солі, butter, acidity, fat content, salt content, масло, кислотность, содержание жира, содержание поваренной соли

Бібліографічний опис

Іващенко О. Д. Визначення фізико-хімічних та мікробіологічних показників якості вершкового масла / О. Д. Іващенко, Л. М. Копанцева, А. П. Ярова // Актуальні проблеми теорії і практики експертизи товарів : матеріали І міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, Полтава, 18–20 березня, 2014. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – С. 180–183.